Mera från Prag

11 oktober, 2013 § Lämna en kommentar

Prag är enormt. Nu har jag vistats några dagar i ett kalejdoskop av arkitektoniska nyanser och upplevelser. Om det idag än så länge saknas mångfald i folklivet på gatorna finner man den icke desto mindre i Prags arkitektur. Det behöver jag förstås inte skriva om, Prag har upplevt flera storhetstider och nu återstår att se hur denna nya tid efter år 1989 kommer att införlivas i Prags historia. Har man möjlighet att vistas i Prag bara några få dagar kan man ganska snart se/känna att möjligheterna för staden är enorma. Jag hoppas verkligen att man tar vara på dem samtidigt som man redan idag kan se att inget tyder på något annat. Förresten, mångfald från flera olika världsdelar finns redan där i Prag om än så länge i form av besökare.

”Babies” nedan är gjorda av den tjeckiske konstnären David Černy och finns att beskåda i parken utanför Kampa Museum i Prag.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Vad är detta?

Du läser för närvarande Mera från PragEvas perspektiv.

Meta